marți, 12 august 2014

Vodafone Smart Tab II 7 Review

   Este o tableta care am achizitionat-o de la Vodafone gratis cu un abonament de date de 19 euro.La acea vreme era 200 de euro la liber.O gasiti pe un site la pretul de 889,99 lei, o suma cam mare, dar la prelungire de abonament primiti o oferta buna.A fost anuntata si lansata in luna noiembrie 2012.
   Este o tableta neagra,masoara 11,4 mm in grosime si cantareste 400 de grame.In partea superioara avem un microfon, jack-ul de 3,5 mm, portul microUSB si butonul de power.In lateral dreapta avem butoanele pentru reglarea volumului, in timp ce in lateral stanga si la baza nu avem niciun element de conectivitate.Este o tableta masiva.In partea frontala avem un senzor de luminozitate si camera frontala.Pe spate avem camera de 2 MP, difuzoarele si un capac sub care se ascund butonul de reset,slot-ul SIM si slot-ul microSD.Avem un spate mat, placut la atingere.
   Ecranul este de tip TFT.Masoara in diagonala 7 inch si are o rezolutie de 1024x600 pixeli.Ofera o luminozitate puternica, iar unghiurile de vizualizare sunt largi.
   Sunetul este redat de doua difuzoare aflate in partea inferioara a spatelui.Redau un sunet nu foarte puternic, dar clar si cu bass.
   Camera principala este o unitate de 2 MP,fara LED flash, si care face poze slabe.Filmeaza 480 p la 30 fps.Camera secundara este una VGA.Avem putine optiuni din care sa alegem.
   La interior avem un procesor Mediatek 6575 single core la 1 ghz, ajutat de 1 GB RAM si o memorie interna de 4 GB+slot microSD de pana la 32 GB.Ruleaza bine jocurile Subway Surfers,Hill Climb Racing,Clash of Clans si Temple Run 2.Am mai incercat Temple Run Oz si Riptide GP2, iar in aceastea apar intarzieri.
   Ca si sistem de operare avem Android 4.0 Ice Cream Sandwich.Avem foarte multe aplicatii preinstalate de catre Vodafone.Launcher-ul este cel stock si ruleaza fluent, dar in momentul in cae deschideti mai multe aplicatii apare lag-ul.
   La capitolul conectivitate avem Bluetooth 3.0 cu A2DP, Wi-Fi in standardele b/g/n, Hsdpa cu viteze de pana la 7,2 Mbps in download si port microUSB.
   Bateria este o unitate Li-Ion de 3550 mAh, iar cu o utilizare intensa tine 5 ore(cu 3g pornit,streaming pe YouTube HD,jocuri si browsing pe net).Cu o utilizare normala(net prin Wi-Fi,putin jocuri si fara streaming YouTube) tine o zi.La testul de playback video 600p am atins 7h si 12 minute.La testul gaming am atins 10h si 44 de minute de Clash of Clans continu.Deci,per total bateria este buna.
   Puncte pro:
-3G
-sunet clar
-baterie buna
-unghiuri bune de vizualizare
   Puncte contra:
-luminozitate slaba
-masiva
-camera slaba
-procesor single core
-lag in meniu
-multe aplicatii preinstalate
   Ii oferim tabletei un 7,5 pentru design, un 8 pentru hardware si software si un 8,5 pentru baterie si conectivitate.Deci, ii oferim tabletei o nota de 8 din 10.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu