marți, 12 august 2014

LG GU230 Review

   Astazi vorbim despre un telefon ieftin, situat sub 40 de euro.A fost anuntat in octombrie 2009 si lansat in iunie 2010.
  Avem un telefon gri, de tip slide, masoara 13,8 mm in grosime si cantareste 89 de grame.In partea superioara si in lateral stanga nu avem niciun element de conectiviate.La baza avem un microfon,iar in lateral dreapta avem un port microUSB 2.0 acoperit de un capacel.Este un telefon compact, care arata destul de bine.
   Avem un display de 2,2 inch cu rezolutia 176x220 de pixeli, ofera luminozitate puternica si unghiuri bune de vizualizare.
   Difuzorul este asezat frontal si are rol si de earpiece.Ofera un sunet puternic, putin infundat , dar are bass.De asemenea, avem inclus in sistemul de operare si un egalizator cu diverse optiuni.
   Camera foto este o unitate de 2 MP.Face poze bune, o galerie foto gasiti la sfarsit.De asemenea, fimeaza 144p la 15 fps.Avem diverse optiuni precum balans de alb, mod scena si efect captura.
   Avem un procesor single core, 32 MB RAM, o memorie de 6 MB pentru stocare fisiere si 12 MB pentru aplicatiile Java.Suporta card microSD de pana la 2 GB.Am instalat Fifa 14, un joc pe care il ruleaza fin, dar grafica nu este cea mai buna.
   Avem un sistem de operare bazat pe Java, ruleaza fluent, iar intarzierile care apar sunt mascate de un efect de tranzitie.Nu sunt prea multe aplicatii preinstalate.Doar cele uzuale precum calculator, calendar etc.
   Avem Bluetooth 2.1 cu A2DP, GPRS cu viteze de la 32-48 Kbps, EDGE cu viteze de pana la 236.8 Kbps in download.Avem si un port microUSB 2.0.Nu avem Wi-Fi, NFC, Infra-Rosu, HSDPA, LTE.
   Bateria este o unitate Li-Ion de 900 mAh.La o utilizare intensa tine 3-4 zile, la o utilizare moderata tine lejer o saptamana.La testul nostru de playback video 176p am atins 22h .La testul de gaming am atins 14 h de Fifa 14.
   Dupa parerea mea, este un telefon compact cu care putem sa accesam internetul si sa ne jucam la un pret redus.Sa vedem punctele pro si contra.
   PRO:
-pret redus
-camera buna
-telefon compact
-baterie buna
-ecran bun, unghiuri largi de vizualizare
-sunet puternic

   CONTRA:
-filmeaza slab
-lipsa 3G/Wi-Fi
-lipsa Jack 3,5 mm
-memorie mica
-apar intarzieri ale sistemului de operare
   Pentru design ii oferim nota 7, pentru baterie si conectivitate ii dam 6,5, iar pentru hardware si software ii dam 6.Deci, nota acestui telefon este 6,5. O sa revenim curand cu recenzia video. Acum veti urmari o galerie foto realizata cu acest terminal.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu